Szállítási információk

Szállítási módok

A polcom.hu webshopban több féle szállítási mód között választhatsz:

 

FoxPost-os csomagautomaták:

Mit tud pontosan?

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Akár 1 munkanap alatt átveheted! Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

Hol találod?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)

Bővebb információ: www.foxpost.hu

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):

FoxPost csomagautomatákban történő átvétel esetén: 

  • 10.000 Ft alatti rendelés esetén: 990 Ft
  • 10.000 feletti rendelés esetén: ingyenes

 

 

 MPL házhozszállítás, postán maradó csomag és csomagautomata esetén


A szállítás 1-2 munkanapon belül történik.
A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudod nyomon követi a csomagodat. Az alábbi értesítések megérkezésének feltétele a megrendelésben helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.

  1. Értesítés kiszállításról e-mail : Ezt az e-mailt akkor küldi a Magyar Posta, amikor a csomagod feladásra került. A csomag érkezése másnapra vagy maximum két napra rá várható. Nagyon fontos, hogy helyesen add meg az e-mail címed!
  2. Értesítés csomag beérkezéséről vagy kézbesítési napjáról e-mail: Ezt e-mail-t a Magyar Posta akkor küldi, amikor kézbesítésre kerül a csomag vagy amikortól átveheted a csomagot, ha postán maradóra kérted. 3.
  3. Értesítés telefonon: A futár telefonon is jelezni szokta a csomag érkezését. Nagyon fontos, hogy ehhez a vásárlási folyamatban helyesen add meg a mobilszámod.
  4. Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján a Magyar Posta honlapján lehetséges.

    A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):

 

házig kézbesítés

postán maradóra/   posta pontra

MPL csomagautomatába

1 kg-ig

2300 Ft

1750 Ft

1000 Ft

2 kg-ig

2300 Ft

1750 Ft

1000 Ft

3 kg-ig

2500 Ft

2000 Ft

1150 Ft

4 kg-ig

2500 Ft

2000 Ft

1150 Ft

5 kg-ig

2500 Ft

2000 Ft

1150 Ft

10 kg-ig

3400 Ft

2600 Ft

1490 Ft

       
       

 

   

 

https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI15_Csomagautomatak.pdf

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.
 

Az utánvétellel kért szállítás díja, a postai vagy foxpost díjon felül: + 200 Ft

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek

 

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés: A FoxPost csomagautomatáinál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Készpénzben, az áruátvételekor a Szolgáltató által megjelölt helyen történő átvételkor:Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalással:Felhasználó a megrendelt termékek, illetve szolgáltatások ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 5 munkanapon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a szolgáltatás igénybevételére, illetve a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére..

 

Log in

create an account