Bemutatkozás

Cégünk 2010-ben kis családi vállalkozásként indult és eleinte csak használt gyerek ruhákkal foglalkozott. Gyermekem születése előtt 2010-ben jött az ötlet, hogy nem csak magunkon segítve ezzel, hanem sok más családon is elkezdjünk használt gyerekruhával foglalkozni.  Eleinte Bababörzéken, vásárokban próbáltuk ki magunkat, majd az egyre fokozódó sikerélményeknek köszönhetően belevágtunk az internet világába is. Mint sokan mások, eladásaink első színterei voltak a Vatera, Tesz-vesz és a Jófogás. Ez idáig csak használt gyerekruhával foglalkoztunk.  Az idő előrehaladtával bővítettük kínálatunkat minőségi használt angol és német gyerek játékokkal,  gyerek kiegészítőkkel, majd a használt gyerek ruhák mellett új gyerek ruhával is bővült kínálatunk.

Az új gyerek ruházatot nem csak db-osan értékesítjük, hanem elérhető kisebb kiszerelésű csomagokban is továbbértékesítés céljából is!

Elsődleges célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük azokat a magas minőségi gyerek ruhákat, amik mind minőségben, mind pedig karakteres jellegüknek köszönhetően kielégítsék a gyermekek és a szülők igényeit.

A gyerek ruha mellett még fő célunk, hogy a minőségi használt gyerekjátékokkal és gyerek kiegészítőkkel elősegítsük a gyerekek szórakoztatását, kreativitását és egészséges fejlődésüket. 

Webáruházunkban kizárólag minőségi új és használt gyerekruházat,  használt gyerekjátékok és gyerek kiegészítők  találhatóak. Fő célunk, hogy az általunk forgalmazott termékek elérhetőek legyenek minden olyan szülő számára, akik szeretnék gyermekeiknek megadni a lehető legtöbbet.

Fő profilunk:

  • új, címkés gyerek ruházat
  • új címkés gyerek ruházat csomagok tovább értékesítésre (30/40/50 db / csomag, vegyesen fiú-lány, vegyes méretekben)
  • használt gyerek ruházat
  • használt gyerek játékok és kiegészítők

 

Log in

create an account